Filmprojekt

Vi älskar film - vi älskar att se på film, vi älskar att skapa film, vi älskar att prata om film. Här listar vi Tallbergs Förlags filmprojekt. Klicka dig in på det du är intresserad av och dela vidare på sociala medier! Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där skickar vi ut information när vi behöver personer till de olika projekten, det kan vara allt från skådespelare till ljudtekniker till klippare. Bli en del av vår familj!

SAFE - psykisk ohälsa bland barn med transidentitet

 

Vi arbetar med en dokumentär som ska belysa hur vi kan motverka psykisk ohälsa hos barn och unga med en transidentiet. Där vi möter fyra familjer och deras barn Flora, Alex, Simon och Erik, varav tre är i början av sina respektive resor, men en där det tog slut för ett år sedan. Hur kan du och jag vara ett stöd och hjälp på vägen för att förhindra självmord och annan psykisk ohälsa? Läs mer!

7 minuter

 

En kortfilm med HBTQ-tema av Damien Watson Jacobsson, som handlar om Han och Hans pojkvän. Han firar sin 25 årsdag. Det är fest.

 

7 minuter är ett psykologisk drama sett ur Hans perspektiv. Hur kommer Hans födelsedagsfest att vara, vad kommer hända under kvällen och hur kommer den att sluta? Det är många frågor och det blir många svar. Frågan är om det är svaren Han vill ha? Läs mer!

Prenumerera på

Nyheter och Erbjudanden

Information om nya böcker, vår podcast och andra roliga projekt!

 

Bjud oss på en fika! Swisha till 123 322 81 86.

Tallbergs Förlag Facebook
Tallbergs Förlag Twitter

Tallbergs Förlag AB. Copyright @ All Rights Reserved.

Tallbergs Förlag AB

Sverkersvägen 10

17754 JÄRFÄLLA

 

info@tallbergsforlag.se