Camilla Gisslow

Camillas resa började när hennes son kom ut som trans vid fyra och ett halvt års ålder 1997. Då fanns det ingen information kring barn med annan identitet än vad de fått vid födseln och det blev början på en resa för de båda.

 

Idag jobbar Camilla heltid med att föreläsa och utbilda om sociala normer och transfrågor. Författardebuten kom 2016 med boken "Jag har ingen historia, jag har ett liv" som är inspirerad av sonens resa. Hon och hennes son har fått kriga mot normer och attityder genom alla år. Hennes son för sin identitet och Camilla som förälder.

Camilla kommer inte bara ge ut en barnbok under våren 2018, utan tre barnböcker: "Jag är Linus - en pojke med snippa", "Jag är Bella - en flicka med snopp" och "Jag är Tintin OCH Elsa - både en pojke, en flicka och mitt emellan". Böckerna handlar om en transpojke, en transflicka och en intergender respektive.

 

Camilla och Tallbergs Förlag håller även på med en dokumentär om transsexuella barn. Besök kampanjsidan på Indiegogo för att läsa mer om projektet.

 

Camillas hemsida heter www.transforming.se och där hittar du information om hennes föreläsningar och utbildningar, stöd för transpersoner eller transpersoners anhöriga, m.m.

 

 

Prenumerera på

Nyheter och Erbjudanden

Information om nya böcker, vår podcast och andra roliga projekt!

 

Bjud oss på en fika! Swisha till 123 322 81 86.

Tallbergs Förlag Facebook
Tallbergs Förlag Twitter

Tallbergs Förlag AB

Sverkersvägen 10

17754 JÄRFÄLLA

 

info@tallbergsforlag.se

Tallbergs Förlag AB. Copyright @ All Rights Reserved.