Danielle Pamp

Tallbergs Förlag AB. Copyright @ All Rights Reserved.

Danielle Pamp

 

Det är viktigt för Danielle att inte vara för övertydlig i sitt bildspråk. Hon vill att bilderna skall ha en förmåga att beskriva sitt innehåll och tala till betraktaren på ett subtilare sätt, kunna betraktas och tolkas utifrån flera plan och synvinklar.

Danielle gestaltar verkligheten sådan hon upplever den med dess olika sidor. Ofta antar hennes bildspråk en ögonblicksartad karaktär med scener plockade från olika sidor och situationer i vardagen. Intima och privata, i det allmänna rummet och i mötet med andra karaktärer som får delroller i den berättelse som rullar fram. Ljusa minnesfragment och interaktioner med andra mer ensamma existentiella.

Hon målar tekniskt med material såsom olja, tempera, akvarell, tusch, pastell, collage, akryl, foto och så vidare. Hon har gjort omslag till "Hjärtats Skimmer", "Spegeln i rummet utanför", "Kom ut, Kom in" där hon även illustrerar.

 

 

TILLBAKA

Följ Danielle på sociala medier

 

Instagram: daniellepamp

Tumblr: daniellepamp

 

Prenumerera på

Nyheter och Erbjudanden

Information om nya böcker, vår podcast och andra roliga projekt!

 
Jag godkänner och vet att jag när som helst kan ångra mig genom att avregistrera mig via ett nyhetsbrev eller genom att skicka ett mail till info@tallbergsforlag.se