Välkommen till Tallbergs Förlag AB

regnbågsföretaget som ger en röst åt alla

Tallbergs Förlag AB är ett multimediaföretag som fungerar som en plattform för kreativa personer som på ett eller annat sätt tillhör en minoritetsgrupp. Vi kommer att fokusera på att producera regnbågsmedia, inom detta räknas HBTQ-rörelsen, etnicitetsfrågor, samhällsfrågor osv. Alla ska få en röst och få synas så att det är enklare att få en identitet. Vi kämpar för att tillhöra normen.

Tallbergs Förlag AB är uppdelat i fyra arbetsområden:

TEXT manus, böcker, sångtexter, artiklar, krönikor, översättningar, serier m.m

LJUD podcasts, ljudböcker, musik, filmmusik, spelmusik, artister m.m

VIDEO dokumentärer, kortfilmer, långfilmer, musikvideor, vloggar, serier, reklamfilmer m.m.

.SPEL mobilspel, brädspel, kortspel m.m.

Förutom ovanstående ger vi även rådgivning om och bedriver verksamhet rörande IT, management, organisation och företagsledning. Vi föreläser och vi arrangerar workshops, utbildningar samt kulturevenemang, till exempel i form av konserter och konstutställningar.

 

Vi paketerar våra produkter digitalt och säljer dem som utbildningsmaterial till skolor, företag och andra verksamheter som önskar öka sin kompetens inom vårt område.

 

Regnbågsmedia vänder sig till ALLA! Oavsett var du kommer ifrån, vilken religion du bekänner dig till eller vad du identifierar dig som. Alla människor behöver lära sig om varandra, öppna upp ögonen och sträcka ut sina händer för att enas mot hat och okunskap. Till skillnad från många andra förlag väljer vi manus utifrån vad författaren vill förmedla. Språket, det grammatiska och allt sådant ordnar vårt team. Budskapet är det viktigaste. Vi vill krossa stereotyper, förändra sociala normer och ge barn, ungdomar och vuxna en chans att hitta sig själva i karaktärer som idag är väldigt dåligt representerade. Vi tror på öppenhet. Vi tror på att alla måste få en möjlighet att hitta sig själv.

 

Vill du veta mer hur man skickar in ett manus? Du kan läsa om det här.

 

Vi förstår att bokbranschen är tuff, och trots att vi är envisa och kunniga har vi valt att utveckla vårt förlag till ett medieföretag. Du har väl inte missat att vi har en podcast till exempel?

 

Håll utkik här på sidan, eller anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så missar du inga nyheter gällande våra böcker, artister, filmer, appar eller avsnitt!

 

Vi finns såklart även på sociala medier, som Facebook och Twitter.

 

 

#AlwaysBeYourself

Prenumerera på

Nyheter och Erbjudanden

Information om nya böcker, vår podcast och andra roliga projekt!

 

Bjud oss på en fika! Swisha till 123 322 81 86.

Tallbergs Förlag Facebook
Tallbergs Förlag Twitter

Tallbergs Förlag AB. Copyright @ All Rights Reserved.

Tallbergs Förlag AB

Sverkersvägen 10

17754 JÄRFÄLLA

 

info@tallbergsforlag.se