Effeminate Baz

Tallbergs Förlag AB. Copyright @ All Rights Reserved.

Effeminate Baz

 

Effeminate Baz heter det nya stjärnskottet som satsar på att ta över Sverige med storm, därefter världen. Med trallvänlig pop och en stil som suddar ut gränserna mellan manligt och kvinnligt kan vi förvänta oss spännande ting.

 

Hen är en genderfluid popartist som vill vara en förebild för de som inte vågar vara sig själva och att sprida kärlekens budskap. Det finns redan så mycket negativitet i världen, varför inte fokusera mer på att skapa en dialog i att vi alla är unika och har olika sätt i att uttrycka oss. Acceptans är ordet.

Att artisten i fråga skriver sina egna låtar gör att det finns en autenticitet i låtarna. Med trallvänlig pop och tonsäker falsett garanteras du som lyssnare att få Baz låtar fast på hjärnan.

Gränsen mellan manligt och kvinnligt suddas ut, Baz klär sig i det som känns snyggt, vilket kan vara allt från klänning till kostym till jeans, you name it. Bara fantasin sätter gränserna.

 

Baz har redan börjat åka runt i Sverige för att framföra sina originalverk. Det finns fler framträdanden inplanerade för året, så håll utkik!

 

Kolla in Effeminate Baz hemsida och följ hen på twitter och instagram!

 
Jag godkänner och vet att jag när som helst kan ångra mig genom att avregistrera mig via ett nyhetsbrev eller genom att skicka ett mail till info@tallbergsforlag.se
 

Prenumerera på

Nyheter och Erbjudanden

Information om nya böcker, vår podcast och andra roliga projekt!