Föreläsare

Tallbergs Förlag AB. Copyright @ All Rights Reserved.

Tallbergs Förlags föreläsare

 

Läs mer vilka föreläsningar vi har att erbjuda här.

Är det något du saknar? Vi skapar utifrån ditt behov. Tveka inte att höra av dig till kristina@tallbergsforlag.se!

Camilla Gisslow

 

Hon jobbar heltid med att föreläsa och utbilda om sociala normer och transfrågor. Hon har tre barnböcker som bland annat är inspirerat av sonens resa. Camilla och hennes son har fått kriga mot normer och attityder genom alla år. Hennes son för sin identitet och Camilla som förälder.

Emil Åkerö

 

Han har en lång och brokig bakgrund inom kulturområdet. Han är skribent, föreläsare och konsult som på olika sätt arbetar med att använda kultur som pedagogisk utgångspunkt för att diskutera normer kring sexualitet, kön och identitet.

 

Christoffer Strokirk

 

Med en master i genusvetenskap och utbildning hos RFSU arbetar han för ett jämlikt och jämställt samhälle där människor kan mötas och utvecklas utifrån olika positioneringar. Genom normkritiska kunskaper och intersektionella perspektiv vill han förändra samhälle och normer så att vi individer kan växa tillsammans.

David Zaar

 

Han driver eget företag som föreläsare, konferencier och moderator. År 2017 var han mentor via Mentor Sverige samt en av personerna i HBTQ-handboken som de gav ut. Han har synts i olika mediesammanhang och varit en av talarna på olika Pridefestivaler i Sverige.

Marcus Tallberg

 

Författare till ”Bögjävel” (2008), ”Splittrat Glas” (2015) och ”Att vara Alice” (2017). Marcus delar med sig av personliga erfarenheter när han reser runt och föreläser samt deltar i seminarier. Han föreläser gärna i skolor och för företag om sociala normer och om hur det är att jobba sig uppåt från att ha varit längst ned på botten.

 

Sam Skogh

 

”I got dreams too big for this town” sa Sam och lämnade Örebro för Göteborg, en påstådd mellanlandning innan resten av världen ska upptäckas. Sånt här med var en ska bo, jobba med, vem en ska leva med, det är frågor Sam aldrig verkar lyckas svara på. Men det är en sak hen har vetat hela livet, hen ska skriva.

Samuel Karlsson

 

Samuel Karlsson gjorde sin skönlitterära debut med deckaren ”Mordet på Hammarskjöld” som kom ut första gången 2011. Efter det har han skrivit fler deckare och ligger etta på Storytel emellanåt. Nu är han expert på författare från den amerikanska södern.

Anna-Therese Winblad

 

Hon är specialpedagogen och förkämpen som får de utsatta barnen att le igen. Hon är leg lärare i grunden med flera akademiska examina. Hon har även gedigen kunskap i NFP, skolans styrdokument samt LSS och SoL. Därtill har hon erfarenhet av att koordinera myndighetsinsatser och att skapa team för att samarbeta för barnens bästa.

Emelie Schmidt Wikborg

 

Emelie Schmidt Wikborg är arkeolog och skribent med särskilt intresse för historisk tid och det immateriella kulturarvet. Emelie tycker det är väldigt spännande när man i 1800-talets folktro hittar spår från förkristen tid, som i sin tur bygger på urgamla föreställningar från antiken och Sumer. Helst sitter Emelie med ett tänt ljus i en liten kammare i en gammal stuga i Skuttunge och skriver, men när hon inte gör det arbetar hon med kursadministration på Uppsala universitet eller umgås med sin knasiga familj.

 

Robin Serrander

 

Robin Serrander är en erfaren föreläsare och cosplayare. Han är en del av den internationellt populära YouTube-kanalen TheMischiefManagers. På kanalen cosplayar han främst som Harry Potter i sketcherna. Med egna erfarenheter som transperson och inom cosplay-världen tar han oss igenom begreppen och hur man skiljer på trans och cosplay.

Prenumerera på

Nyheter och Erbjudanden

Information om nya böcker, vår podcast och andra roliga projekt!

 
Jag godkänner och vet att jag när som helst kan ångra mig genom att avregistrera mig via ett nyhetsbrev eller genom att skicka ett mail till info@tallbergsforlag.se